Underbar dag!

Liv är nybadad och sover nu i vagnen på balkongen. Jag knäppte några uuuursöta bilder förut på skruttisen i hennes fina morgonrock som hon fick av sina äldre morbröder och “tant” Josefin. Världens gulligaste morgonrock och världens gulligaste tjej. Hon är fasiken den vackraste lilla skapelsen på hela denna jord! Och hon är min dotter! <3

Medan Liv sover passar jag på att ta min lunch – kokosghurt och rice crispies. Funderar
på att ta resterna av spaghettin efteråt också så att jag kan bli mätt. Mmmm vilken lunch va!?
Haha.

Igår var Isac, Liv, mamma, pappa och jag på Näl för att hälsa på mormor. Jättemysigt och väldigt roligt – trots tråkiga omständigheter såklart. Det var verkligen ett riktigt lyckat besök som jag kan leva på länge! <3

Nu ska jag fokusera på min lunch och sedan blir det förhoppningsvis en liten promenad med Liv i det fina vädret! Ikväll ska jag ha Skype-möte med Sebastian och Jonathan – mina gruppkompisar i Personalekonomin. Vi ska knåpa ihop ett projektarbete ihop som ska in i januari och när (om haha) det är klart och godkänt så är jag äntligen färdig med hela PEK-kursen och kan då skramla in mina 15hp. Sååå härligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *