Tre saker jag inte trodde skulle hända..

Tre saker jag inte någonsin trodde skulle hända har hänt, och kommer hända.

1. Jag trodde aldrig att jag skulle bli en ”sådan där” som borstar tänderna i ljummet vatten – det gör jag numera. Tänderna har tagit ut sin rätt och jag får ilningar av det svinkalla vattnet jag alltid borstade med förr. Såååå trist för ljummet vatten tar bort större delen av den fräscha upplevelsen!

2. Jag trodde aldrig att jag skulle bestämma mig för att ta ur min tungpiercing, i alla fall inte så snart. Jag känner dock att den nog har gjort sitt nu. Den är inte lika spännande längre och jag vill inte slita på mina tänder.

3. Jag trodde aldrig att jag skulle komma till den dagen då jag känner att jag vill ta hål i öronen, men nu är jag alltså där. Antagligen är det någon typ av kompensation för att jag vill ta ur tungpiercingen. Typ som en ersättare. Haha.

Det var allt för ikväll! Pusspuss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *