Så besviken!

Sitter och dricker te medan lillan sover. Funderar på saker som behövs göras och saker som har hänt. Något jag är riktigt besviken på är gårdagen. Eller inte gårdagen i sig, men mitt möte med min nya psykolog. Det var andra mötet vi hade och det kändes så otryggt, vilket gör mig så besviken för jag kände verkligen att det första samtalet var bra. Det blir i alla fall ett tredje samtal och sedan får vi väl ta det därifrån. Jag hoppas verkligen att hon gör bättre ifrån sig nästa gång..

En annan sak jag är besviken över är Instagrams nya spärrar för jag kan inte längre länka min blogg i min profil (som jag tidigare gjort i typ fem år). Tydligen räknas min lilla hobbyblogg numera in bland “skräp” och “missbruk”. Supertrist!


Några av alla saker som behövs göras det närmsta:

– Göra i ordning i badrumsskåpet
– Göra i ordning i garderoben
– Göra i ordning bland porslinet
– Rensa kläder
– Rensa foton
– Städa
– Plocka upp höstkläder och höstskor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *