Plötsligt händer det!

Klockan är 22, lägenheten är nedsläckt och hela familjen ligger i sängen – inte illa pinkat! Det som är ännu större är dock att Liv har sovit större delen av kvällen så att Isac och jag har kunnat äta middag ihop utan att hon har vaknat en enda gång. Normalt sett är det antingen så att hon vaknar eller så är hon med oss från första början, och då får vi oftast äta i pass. Ikväll blev det alltså gemensam middag med en sovandes Liv på balkongen. Hon brukar inte sova på balkongen på kvällen men det funkade visst jäkligt bra att natta henne där för att sedan flytta in henne till oss när hon vaknade för kvällsamning. Ska faktiskt testa samma sak imorgon igen så får vi se hur det går. Känns lite hoppfullt (men kanske inte optimalt)!

Förresten så bakade jag en allergivänlig kaka idag och Corne var på besök! Massa mys <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *