Lugn dag hemma

Lugn dag hemma och ikväll blir det mys och pizza på Skäret med heeela familjen! Visserligen kan inte jag äta pizza, men det blir nog bra ändå. Lär ju bli gött läskad men jag får väl tänka att min tid kommer den med. 😉 Tillsvidare får det bli potatis eller pasta..

Hittills idag har vi tagit det lugnt och bara varit – och det är precis vad vi kommer fortsätta med. Snart blir det lunch och sedan ska vi fortsätta med dagens lökande och småfixande. Jag håller på att tömma kameran för att kunna ta nya tjusiga foton på mitt favoritmotiv Liv (hihi) och övriga familjen kramas för tillfället och kollar på något anatomiklipp på Youtube.

Ett litet projekt för dagen kommer också bli att ta lite foton på diverse porslin och kläder för att sedan packa ner en stor del av det till förrådet. Eller mycket av porslinet åker till förrådet och kläderna ska säljas eller skänkas. Vi måååste få bättre plats i lägenheten och jag drunknar snart i alla kläder och prylar vi (jag) har. Det blir övermäktigt mycket – speciellt kläderna för där är det så sanslöst många plagg jag inte använder längre. Ändå har jag så svårt att rensa. Muppigt, minst sagt.

Har varit enormt sugen på choklad det senaste så jag tänkte baka en gluten-, mjölk-, ägg-, och baljväxtfri kladdkaka idag (baljväxtfri skriver jag ut då nästan alla glutenfria mjölmixar innehåller guarkärnmjöl – dvs. ett mjöl som utvinns ur en baljväxt. Mycket har jag lärt mig nu under dessa tre månader vill jag lova!). Det blir väl typ det närmsta jag kan komma haha. Tänk att jag har varit utan choklad nu i snart exakt tre månader. Gaaaalet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *