Dumma mage

Många bollar i luften nu och jag börjar känna av de klassiska stressymtomen som har gjort mig ur balans de senaste åren och tillslut sjukskriven förra året. Nåja, jag uppmärksammar dem och tror att det kommer bli bättre snart när vissa saker är överspelade. Känner mig dock sjukt stressad över att min maghälsa börjar bli sämre igen. Har känt mig lite sisådär i några veckor och efter provtagning fick jag det svart på vitt att mina värden inte var helt ok. Normala värden ligger under 50 och jag låg på 208 förra veckan. Visserligen inte mycket i jämförelse med vad jag har haft – i december förra året låg jag t.ex. på 5900 – men det är ju ändå mer än vad det ska ligga på. Och i mars låg jag på 56, så förhöjt är det ju. Baah. Orkar inte. Snälla, snälla dumma inflammation – försvinn!

Annat trist är att mormor ligger inne på NÄL pga. hjärtat. Samma avdelning som moffe låg på för ett och ett halvt år sedan..

Något kul är att Liv är världens goaste och att vi har haft en jättemysig dag idag! Vi har myst i sängen, ätit frukost, myst i sängen, myst i soffan, myst på golvet, pratat i telefon med Christian, lekt på golvet, ätit lunch, lekt i sängen och nu sover hon i vagnen ute på balkongen. Min lilla solstråle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *