Evigt hungrig

Hello min lilla klagomur! Idag är jag extra trött, extra slut i kroppen och extra hungrig. Känner mig lite deppig över att jag inte har något enkelt eller gott att äta. Väntar på att Isac ska komma hem från jobbet och Willys, då ska vi sätta igång med lite mat nämligen. Jag tror jag har nått en ny punkt i den här allergi- och amningshärvan vi har och den är jobbig. Jag känner mig orkeslös och hopplös. Vill bara att allt ska flyta på för en gångs skull så att vi alla kan må bra.

JAG VILL ÄTA MAT.
Jag är så jäääävla hungrig hela tiden. Vikten rasar för varje dag och det är av helt fel anledning. Väger nu 6,5 kg under min inskrivningsvikt och i den här takten lär det ju inte sluta än. Jag vill ätaaaaaa. Vill frossa i mig en massa gott. Och med gott menar jag inte godis och trams utan mat. Frukost, lunch, middag, kvällsmat. MAAAAT.

Några andra saker jag behöver är en hel natts sömn, vin och en liten, liten paus. Och lite spa också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *