Why..?

Varför ska det vara så ofantligt svårt att sova på natten för mig? Kan vara huuuur trött som helat på morgnarna och kvällarna men så fort natten smyger sig på så bubblar alla tankar upp till ytan och lämnar mig sömnlös. Märkligt ändå för ibland tror jag inte att man kan tänka mer än vad jag redan gör om dagarna, men vips så kommer natten och alla ”nattatankar”. Sååå typiskt. Kruxet är att lägga sig när jag är som tröttast på kvällen, men om jag gör det så går jag miste om en massa egentid som jag kan använda till diverse saker jag vill göra/få gjort. Med andra ord blir det lite pest eller kolera – offra egentid eller offra sömn. Blööö.

Har suttit i köket fram tills kl. 00 och efter det låg jag på badrumsgolvet i en timma. Nu har jag äntligen krupit ner i sängen bredvid mina älsklingar, dessutom i en renbäddad säng – huuuur nice?!

Har jag sagt förut att jag älskar min dotter? Jasså, har jag? Aja, det tåls att sägas typ oändligt många gånger till – JAG ÄLSKAR MIN DOTTER! JAG HAR EN UNDERBAR DOTTER. Gaaaaah nyp mig i armen och benen och fötterna! <3 Pirr i magen och lyckotårar i ögonen – Liv du är mitt allt. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *