Nu har jag tappat det..

Idag är jag inte tuff – ungefär ingenting har gått som jag vill idag.

För det första så vaknade Liv runt halv fem och var pigg. Sedan somnade hon som tur var om en liten stund för att vakna igen vid strax efter sex. Så där började vår dag. Inte kul. Dessutom har detta gjort att dagens rutiner har blivit helt för tidiga.

För det andra så har lilldamen varit allmänt grinig och ledsen idag. Magen är inte okej och inte humöret heller. Har testat ersättning idag (typ 30ml) för första gången i hennes liv men hon drack inte mer än typ fem milliliter så det gick ju åt fanders.

För det tredje så försökte jag förbereda lite inför dagens fotografering (och jag hade även en förhoppning om att lyckas fotografera själv också) men jag fick bara gjort sjuan och sedan var det gråtfest. Är inte helt nöjd med outfiten heller men vi får väl se hur det blir när det väl är fullt i ordning.

För det fjärde så har Liv inte velat äta så bra idag.

För det femte så lyckades Liv under en obevakad sekund i mitt knä dra i underlägget och därmed flög det ena glaset ner på mattan och gick i tusen småbitar. Har inte ens hunnit eller orkat dammsuga ännu (nej, hon kan inte krypa eller ens ta sig fem centimeter framåt så hon kommer inte i närheten av den plätten).

För det sjätte så har vi tvättid om 13 minuter men jag har inte orkat sortera tvätten ännu. Vi har tre stora IKEA-kassar på balkongen som ska tvättas. Plus tvätt i sovrummet och badrummet. Wiie.

För det sjunde så har Liv kräkts ner babygymmet idag. Så det måste också tvättas.

…fortsättning följer. Hinner inte skriva mer nu.

(Inser förresten att det låter som att Liv har sabbat min dag och det har hon inte egentligen – men allt som har hänt plus mitt egna dåliga humör och orkeslöshet = ingen bra kombo)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *