Wiiiie, vilken lycka!

Sedan Liv föddes och fram till i somras så har hon älskat att bada och duscha, men vid något tillfälle måste något ha hänt för under hela sommaren så har det varit skrik- och gråtfest vid varje badning. Hon har liksom skakat av skräck typ. Så efter att vi nu haft en lång paus från badandet och duschandet så bestämde jag mig idag för att jag ville ge det ett försök efter att Liv och jag hade legat i sängen och ammat, och oj så bra det gick!

Jag satte babysittern i badrummet framför duschen som jag alltid gör när jag ska duscha och lade en handduk i den (över filten som alltid är på). Sedan gjorde jag klar henne så att hon låg där i bara blöjan och så fick hon en liten badleksak. Efter det så hoppade jag in i duschen och duschade i typ tio minuter medan hon lekte med leksaken och tittade på mig om vartannat. Hittills nöjd och glad tjej. När jag kände mig klar så tog jag upp henne och tog av blöjan och så gick vi in i duschen tillsammans – sakta men säkert. Jag pratade med henne hela tiden och sjöng våra sånger och så kände vi på vattnet lite försiktigt.

Inte en ledsen min, inte en tår. Lite skeptisk tjej i början och sedan fundersam, men efter ett litet tag kändes det som att hon njöt. Hon lät mig ta ur nappen och sedan kände hon på vattnet och strålarna. Liksom stoppade in sin lilla hand bland strålarna och bara tittade. Åhhhh det var så fint! Vilken lycka jag kände och vilken lycka jag känner! <3

Nu ligger hon i vagnen ute på balkongen och sussar sött. Nyduschad, lite lätt insmord i babyolja och med en helt ny pyjamas på sig. Underbara lilla gosunge! <3


Här är två bilder från Livs enmånadsdag då hon veeerkligen njöt av ett härligt bad hihi!

Det känns verkligen så himla bra att det gick vägen denna gång för det har varit ett orosmoment för mig att hon har varit så ledsen tidigare. Nu håller jag verkligen tummarna för att det ska fortsätta i samma riktning så att vi kan njuta av dessa gosiga stunder tillsammans! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *