♡ Livs namngivning ♡

I lördags var det namngivningsdag för min älskade lilla plutta och ooooj vad vi grejade inför den! Planering typ varje kväll i två veckor innan (två veckor för att Isac och jag typ får 20 minuters kvalitetstid på kvällen mellan att Liv somnar och Isac somnar haha), storhandling med päronens hjälp i torsdags, storbakning och “matlagning” (röror) med mamma, svärmor, Isac och Stoffe i fredags (och M-L passade Liv i vår lägenhet typ hela dagen – hade aldrig gått utan henne) och i lördags var det då dags.

STORT TACK till alla som kom och ville uppmärksamma lillan och STORT TACK till alla som hjälpte till innan och under dagen på olika vis – ni är guld värda och jag uppskattar det enormt! Det hade aldrig gått utan er! Om inte annat hade vi kollapsat totalt efteråt. Så tusen tack våra nära och kära. Vi älskar er! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *