Så mycket kärlek

Att man kan älska någon så mycket, att man kan sakna någon så mycket..

Min älskade dotter – jag älskar dig så att jag knappt kan andas. Jag älskar dig så att det gör ont. Det är underbart, det är vackert. DU är underbar och du är vacker. Ibland måste jag nypa mig i armen för att verkligen förstå att det här livet inte är en dröm. Du gör mig till den lyckligaste på denna jord. <3

Jag tycker jag brukar vara duktig på att få ner mina känslor till ord och mina texter ganska okej, men när jag ska försöka förklara hur jag känner för dig så blir allt så rörigt. Det blir en enda osammanhängande knasig text, för det går ju inte att förklara hur jag känner för dig. Det går inte att sätta fingret på den enorma kärleken du för med dig min skatt.

Nåja. Jag älskar dig, och jag längtar så sjukt galet mycket till vårt morgonmys. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *