Läser gamla inlägg

Hej på er! Sitter i skrivande stund med en sovandes Liv i sjalen – det är verkligen SÅ gosigt med sjal! Hur som haver så läser jag lite gamla inlägg från år 2014 och konstaterar att jag 1. bloggade oftare då, 2. skrev mer detaljerat om vad jag gjorde, 3. faktiskt gjorde mer än vad jag då trodde (har alltid haft en rejäl släng av FOMO och mått ganska piss större delen av mitt unga vuxna liv – sad but true) och 4. har förändrats en aning.

Det är ju det som är så himla roligt med att blogga – förutom att det är kul att skriva av sig så är det ju så skojigt att kolla igenom gamla inlägg senare. Eller ja, ibland blir jag i och för sig lite ångestfylld och generad meeeen.. jaja. Mestadels är det bara kul, så därför konstaterar jag ytterligare (som många, många, mååånga gånger förut) att jag borde börja blogga mer. Önskar att jag kunde vara bättre på att hinna med och hitta de där stunderna i vardagen som nybliven förälder att få tid till sådant här. Det är ganska svårt mestadels tycker jag.

Btw va, lägg av!? (utdrag ur ett inlägg från år 2014):
“Ialla fall.. mupparna hade stökat ner så jag fick dra igång dammsugaren
med en gång, och sen hann jag inte mer än byta om innan älsklingen kom
hem från övertid och träning. Vi åt kvällsmat ihop och efter det satte
jag mig med psykologin… Nu ligger jag i sängen och skriver medan Isac
sover tätt intill – hur ofta händer det?! Det brukar aaaalltid vara
tvärtom! ;)”

Jag minns inte ens tiden då jag somnade ifrån Isac i sängen!? Var det ovanligt förr? Seriöst haha? Nu är det ALLTID jag som är uppe sent och han som sover (oavsett om det är sent eller ej iofs). Det har nog varit så ända sedan.. år 2014? Haha. Som sagt – kul att läsa om tiderna förr!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *