Pusspuss


En kärlek för stor att kunna förklara! Du har gjort mig till den rikaste på jorden. Mitt allt, min älskade Liv! ♡

Idag (igår) har Liv och jag varit på Torp med mamma. Först kom madre mi upp till lägenheten och sedan åkte vi vidare för att uträtta alla mina ärenden hehe. Fick köpt skor, BH och trosor till bröllopet på lördag (i trippel uppsättning inför framtiden också haha). Imorgon blir det nya ärenden men först och främst ska Liv och jag vilaaaa och mysaaaa!

Angående Liv:
Dagens värsta – fynd i blöjan.
Dagens bästa – ”friskförklarad” höftled.

Imorgon ska gubben och jag fira lillans glädjebesked angående höften. Idag var det slutkontroll och röntgen. Känns sjukt himla skönt att det såg fint ut! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *