Måste klaga lite!

Dagens klagomål går till H&M för jag är äckligt irriterad på deras sjuuuukt jobbiga väntemusik som spelas när man sitter i telefonkö hos dem. Uuuuusch! Hela samtalet gick på 39 minuter där samtal med kundservice var på typ fem minuter och telefonkön med jobbig musik var resterande tid. Snacka om att man blir trött i skallen. Jag fick inte heller veta vilken plats i kön jag hade så jag fick helt enkelt bara sitta där i “blindo” och lyssna på dålig musik. Jobbiiiiigt!

Ringde för övrigt till dem för att jag hade fått en felaktig “försenad betalning” pga. att dem inte hade registrerat min retur och sedan fick jag också en trevlig påminnelsefaktura på -50,59kr. Jag hade alltså betalat in 50,49kr för MYCKET men fick en påminnelsefaktura på att betala in dessa -50,59kr innan 30:e juni. Suck. Nu är allt dock löst och jag ska sippa vidare på mitt te. Lillan sover fortfarande (hon har sovit hela natten och hela morgonen med små vakna pauser). Har egentligen tvättid i eftermiddag/kväll men fick frågan av Frida om vi ska ses med familjerna senare i eftermiddag så jag ska nog boka av tvättiden – familjemys är ju prio, liksom!

Annars är det också midsommarlunch på kontoret idag men Liv och jag ska stanna hemma och greja lite med annat. Det kom lite hastigt så för en gångs skull så sa jag nej. Till och med jag kan tydligen lära mig något. Hoppas inte det var en engångsföreteelse bara, det där med att tänka på min ork först.

Imorgon är det midsommarafton och då ska familjen Johnsson/Isacson till Skäret för att äta god mat, umgås och spela spel med mamma, pappa, mammas syskon, mina kusiner och mormor. Antagligen kommer vi sova över där och sedan får vi väl se hur resten av helgen kommer se ut. Lugn hoppas jag!

Pusspuss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *