Passar på

Barnet sover, pappan sover och mamman är vaken – men borde kanske sova. Det är så himla gött att ha lite egentid bara, nu när det är lugnt och tyst i vårt lilla hem. Har precis betalat lite räkningar, surfat runt på internet och druckit min cola zero i lugn och ro. Väääldigt skönt men nu får jag nog nanna snart. Kan nog lova på alla mina fingrar att lilltösen kommer vakna en till två timmar efter jag har somnat haha. Nåja, det är bara inatt. Imorgon får det bli mer sömn.

Förresten är det ju så märkligt att jag ibland bara vill att mitt lilla hjärtegryn ska sova, men så fort hon har sovit en liten stund så saknar jag ihjäl mig. Jag längtar sååå tills imorgon morgon när vi ska morgonmysa och ha heeela dagen för oss själva! <3

Ska förresten bättra mig på att blogga nu. Det måste bli så. För det första så är det kul att blogga och för det andra så är det ibland nödvändigt för att jag ska må bra. Och för det tredje så är det mysigt att titta tillbaka på sedan. I alla fall nu när det mestadels lär handla om lillan. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *