Ett vackert kaos

Vårdbesök och lååångpromenad igår med en sovandes bebis hela tiden resulterade i en pigg och masig bebis resten av dagen men en trött och sedan ännu tröttare mamma. Idag är mamman ÄNNU tröttare – liksom tröttare än någonsin (seriöst, jag har nog inte känt mig såhär slut sedan typ dagarna efter lillan föddes). Det känns som att det kommer bli riktigt tufft att ta sig igenom denna dag.

Vad händer idag då? Jo en himla massa. Kanske inte för en person utan barn/bebis, men åtminstone för mig – för tiden bokstavligen flyger iväg med en liten. Idag ska jag hinna äta frukost (som jag gör nu), duscha, gå ner till stan för en linskontroll, handla lite mat, gå hem, städa, baka och till sist ha Janina och Niclas på besök (myyys <3). Där emellan ska jag ju såklart amma lillan ett gäng gånger, byta hennes blöjor, mysa, trösta, vara social och dessutom försöka få i något i min egen mage. Jag vet i ärlighetens namn inte alls hur jag ska hinna med allt detta. Tjugofyra timmar räcker inte på ett dygn. Stress och kaos gott folk, stress och kaos!

Nej nu får jag ta och kasta i mig frukosten så att jag inte halkar efter med dagen.. Hehe. Puss och kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *