Long time no see!

Alltså gud vad tiden går fort. Idag är det nio veckor sedan vårt lilla hjärta och jag kämpade henne ut i den stora världen – heeeelt galet! Huvudet och kroppen är fyllda med tusen tankar och känslor och vi lever i en bubbla bortom all omvärld. Jag hänger inte med någonstans. Och bloggen har ju blivit aningens lidande i denna bubbla som vi hamnat i – men det är väl ganska förståeligt tänker jag 😉

I skrivande stund sitter jag vid köksbordet med pyret i en Babybjörn-bärsele (som vi så snällt har fått låna ett litet tag av en tjej på Jetprint för att känna efter hur det känns med sele) medan hon sussar gott “där inne”. Känns skönt att få lite “egentid” (finns det ens längre haha?) samtidigt som hon är nära mig och kan få känna sig trygg (och jag njuter ju till max av att ha henne nära mig hihi). Det är väldans mysigt att skriva några rader på datorn och känna nappen tutta fram och tillbaka mot mitt bröst. Ännu mysigare är det att kunna ta små pauser och borra ner mig lite mot hennes huvud och snusa bebisdoft. Min bebis bebisdoft! <3

Idag har det inte gått i många knop, men det gör det ju aldrig nuförtiden haha. Livet består av att mysa, amma, byta blöja, mysa, amma, byta blöja, trösta, mysa, amma, trösta, byta blöja osv.. Med lite tur hinner jag äta och sova lite själv också mellan varven men det är sannerligen inte att ta för givet! 😉 Har i alla fall hunnit med att FaceTimea med mamma, pappa och Stoffe litegranna och även haft videomöte med Jonna, hennes syster och Isabella angående Jonnas bröllop. Mysigt!

Skulle kunna skriva en bok om allt som händer, och framför allt har hänt, i mitt liv nu men jag får väl försöka portionera ut det lite tänker jag för annars blir det nog tröligt. Såå med det sagt så ska jag ta och avsluta detta inlägg nu och hitta på något annat istället. Kanske pilla lite med alla fina bilder på skruttisen. Nåja. Pusspuss!

Och nej – hon har inte fått något namn ännu. Det står just nu mellan typ tre namn men vi har inte riktigt orkat ta oss i kragen och verkligen bestämt vilket som känns bäst ännu. Tur att vi har nååågra få veckor kvar på oss innan det är sista tiden att skicka in papprena till Skatteverket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *