Studieuppehåll

Igår fick jag äntligen brev från Högskolan Väst som bekräftade att min ansökan om studieuppehåll med platsgaranti till ekonomprogrammet är beviljad och det känns sååå skönt för nu kan jag verkligen släppa det! Jag ansökte om att få studieuppehåll mellan VT18-HT19 så nu känns det nästan lite skumt att inte studera på så lång tid. Å andra sidan kan jag hoppa tillbaka när jag vill och jag kan även tenta av resttentor under tiden jag är föräldraledig. Superbra!

Men med det sagt så kan jag också säga att jag är SÅ jäkla glad över att inte studera just nu. Jag hade behövt denna paus oavsett bebis eller ej – det är en sak som är säker!

En sak som inte är säker är dock om jag verkligen kommer vilja fortsätta på ekonomprogrammet när jag väl kommer tillbaka. Har ju under en lång tid haft en hel del andra planer på G (gällande studier) då jag aldrig känt att hjärtat mitt har velat plugga ekonomi, meeen det får jag väl ta då. En sak i taget. Nu är det vila, vila och bebis härnäst! Mata själen med kärlek! <3

Btw random sak: skulle igår öppna en kartong med cola zero-burkar och tappade då en burk ner på golvet i köket som i sin tur sprack lite.. Jäääääklar i min lilla låda vad det sprutade cola över hela köket haha! Isac och jag bara stod och stirrade. Först blev jag helt nersprutad och sedan snurrade burken runt och gjorde kaos med hela köket. Alltså på riktigt – golvet, köksluckorna, kylskåpet, frysen, stolarna, bordet, mina nya (!) duk, gardinerna, fönsterbrädan, fönstret, väggen vid köksbordet, elementet och kökslampan. Det var fasiken SJUKT haha. Att en sådan liten sak kunde göra en sådan oreda! Tror det låg kvar typ två centiliter cola i burken efter den hade sprutat färdigt. Hahah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *