Ett steg fram, tre steg tillbaka

Idag är hittills en sådan där dag som bara suger. Jag hade en fin dag igår (mamma kom förbi i några timmar och myste) men det verkar jag få betala dyrt för idag i vanlig ordning. Varje dag för mig är nuförtiden dålig, väldigt dålig om en frisk och “vanlig” människa skulle mäta sig i jämförelse, men idag blev det för mycket. Ett planerat MVC-besök fick bli inställt pga. min kassa kropp och sedan dess har jag bara grinat och grinat utan stopp. Magen värker, knävecken värker, ryggen värker, kroppen värker. Och sedan alla hormoner och gravidkrämpor på det. Och min utmattning. Livet är faktiskt inte alls lätt just nu och jag försöker att inte klaga eller buttra över det men ibland rinner bägaren över. Typ som idag – och det med råge. Jag är evigt tacksam över att min älskade är hemma idag och kan stötta mig nu när det är så tufft. Jag vet faktiskt inte vad jag hade gjort utan han.

Han, min älskade, min stöttepelare i livet som just nu får ta väldigt mycket. Han och min kära familj. Det är inte lätt att vara jag men det är nog fasiken inte alltid lättare att vara anhörig till mig. Jag vet inte exakt vad jag vill ha sagt med detta men summa summarum är att jag är otroligt tacksam över att ha den stöttningen jag har. Jag ser den, jag uppmärksammar den, jag uppskattar den. Jag önskar jag kunde ge lika mycket tillbaka.

En vacker dag har jag tänkt att skriva ett mer ingående inlägg om allt som har med min hälsa (eller snarare ohälsa) att göra men än så länge så blir det lite mer kryptiskt. Jag är nog inte redo, men jag vill vara det. Jag är mer redo idag än vad jag var för snart fyra år sedan och jag är mer redo idag än vad jag var i somras. Så en vacker dag kanske jag snart kan våga öppna upp mig lite mer än det lilla jag har gjort för några få, få anhöriga. Jag längtar faktiskt till den dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *