Min bön blev hörd (haha)

Minns ni att jag skrev ett inlägg i november angående att jag buttrade över att H&M typ är den enda online-sidan som inte har en önskelista/favoritlista vid sidan om shoppingskorgen!? Inte? I sådana fall kan ni läsa det här: http://naama.looozaaa.se/#post1517.

Vad som är så skojigt med detta är att när jag imorse gick in på H&M:s hemsida för att bläddra runt lite bland allt nytt och fint så såg jag att det minsann nu faktiskt finns en favoritlista! HUR NICE!? Som om någon hörde mina böner haha 😉

Jaja, jag ville bara säga det! Nu ska jag dricka klart mitt te, ta min dagliga tolv/ett-macka och sedan pilla lite med ett projekt jag håller på med nu. Hoppas lite extra på en bra dag idag också för jag har en del huvud- och muskelvärk nu. Pusspuss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *