Update!

Tiden flyger iväg i vanlig ordning och jag hinner knappt med! De senaste dagarna har gått i ett och många intryck och funderingar har tryckts in i skallen hehe. På gott och ont.

Idag har jag hittills pratat i telefon med studievägledaren för ekonomprogrammet (vi skulle egentligen ses men hon var så förkyld så det blev telefonsamtal istället – vilket egentligen bara var skönare för då slapp jag åka till Trollhättan för ett litet möte på ca. 15-20 minuter) och vi har gått igenom lite vägar och alternativ för mig i framtiden. Jag har även mailat med två kursansvariga för två olika kurser (den ena som jag läser nu samt en som jag har kommit in på till våren – men som jag antagligen kommer att tacka nej till) och alldeles strax ska jag ringa Försäkringskassan för att samtala med dom om framtiden.

Vad gäller kursen som jag läser nu så har det hänt en heeel del – bra och dåliga (eller vad man nu ska säga). I fredags fick jag ett mail från min lärare att jag har klarat hemtentan som jag skickade in den 24:e november – dessutom utan kompletteringar!! SÅÅÅÅÅ glad!!! Nu har jag alltså blivit godkänd på tre av fyra moment i kursen, vilket dock leder mig till den dåliga biten – jag har i samråd med min lärare och min familj bestämt mig för att hoppa av grupparbetet (projektarbetet) och istället ta det vid ett senare tillfälle. Det dåliga med det är att kursen inte kommer bli klar nu när den egentligen är slut (+ att jag såklart måste ta det arbetet vid ett senare tillfälle) men det bra med det beslutet är att jag förhoppningsvis kan fokusera mer på min och mitt lilla hjärtegryns hälsa <3

Att studera i höst var egentligen mer än vad jag klarade av och det var ju dumt. Visserligen kunde jag inte veta innan hösten att jag skulle må precis såhär – både psykiskt och fysiskt. Det är ju alltid en liten chansning man tar när man ska bedöma framtiden och jag valde att pusha mig själv lite extra. Visserligen har jag klarat större delen av kursen, men det har varit med nöd och näppe (och med en stor stöttning). Man kan bokstavligt talat säga att jag har genomfört detta halvår med en stor mängd både blod (ja – blod), svett och tårar (plus en herrans massa ångest).

Jag är i alla fall sjukt glad att jag har så fina människor runt omkring mig som försöker stötta mig i allt jag gör! TACK för att ni finns! Ingen nämnd, ingen glömd <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *