Golden

Det blev en tidig uppstigning imorse trots min “lediga” dag, eller vad man nu ska kalla det. Studier på halvfart + inga lektioner längre = många flexibla dagar så det gäller att disponera tiden väl och inte tänka att man bara är “ledig”.

Hittills har jag dock bara gjort Isac frukostsällskap, kollat ett avsnitt Grey’s och ätit frukost själv. Snart (efter att jag skrivit det här inlägget) ska jag ta tag i dagens lista som idag är ganska lång (som vanligt då egentligen). Hur som haver så ska jag bland annat gå ner på stan senare för besök på VC (<3), handla födelsedagspresent + julpapper och leta böcker på biblioteket till PA-arbetet i Personalekonomin. På hemmaplan ska jag svara på ett långt sms, “transkribera” intervjuer, gå igenom min H&M-beställning och slå in några paket. Plus lite annat då såklart.

I helgen har det varit full rulle och resten av året kommer bli likaså, vilket jag både gillar och ogillar. Egentligen borde jag ta det mer lugnt än vad jag gör men det är svårt att göra det när allt sker på en och samma gång (födelsedagar, juletider, oroligheter, roligheter, skolarbete). I lördags var det storstädning här hemma från morgon till kväll, eller mer rättare sagt julstädning, och även en herrans massa julpyntande. På kvällen blev det lite mys framför tv:n med Isac och sedan blev det sängen. Igår hade vi större delen av familjen Isacson över på födelsedags- och adventsfika vilket var supermysigt! Vi gosade, skrattade, åt snickers och jag fick fina presenter (och så firade vi faktiskt Staffan i efterhand också)!

Vad händer i veckan då? Förutom alla saker jag måste pricka av på min “privata lista” så blir det Trollis imorgon för lunch med Elin, Sarah och Lina, en heldag i Göteborg för PA-arbete på onsdag, bakning inför Melissas kalas på fredag (?), Melissas kalas på lördag och sedan födelsedagsfika för mig på söndag igen (eftersom det hände så mycket runt min födelsedag så hann det aldrig bli något ordentligt kalas, därav massa småfikor i efterhand haha). Dessutom ska Isac på julbord fredag till lördag så då är jag ensam, vilket kanske är lika bra då jag redan är helt slut över allt som händer och komma skall hehe.

Nåja! Nu ska jag käka lite macka och sedan fixa mig lite inför dagen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *