Come a little closer

Idag är det den första december, vilket betyder att det är den första dagen på den sista månaden år 2017 – både lite läskigt och häftigt tycker jag. Jag tänker inte göra en sådan där årsresumé nu (det sparar jag nog tills senare) men jag kan helt klart säga att det här året har varit ett så känsloladdat år för mig så att jag inte vet vad, på alla sätt och vis. Det värsta och det bästa ungefär. Som att jag lever i en bubbla sedan årets start och inte ännu har kommit ur den. En bubbla med en känslomässig berg- och dalbana som jag aldrig varit med om tidigare.

Jag har inte riktigt koll på vad som händer i världen, vad som händer med alla runtomkring osv. – jag har haft (och har) så otroligt fullt upp med mitt eget liv. Med nära och kära, min kropp och min själ. Nu när jag sitter här i skrivande stund och reflekterar över året så kan jag verkligen inte förstå vad det är som händer. Jag kan inte förstå att man kan vara med om så mycket sorg och så mycket kärlek på en och samma gång, att man kan känna så många känslor i en och samma kropp, och att det faktiskt händer. Och att året snart är slut är också obegripligt för mig. Tydligen tickar dagarna och minuterna på fastän man inte hänger med..

<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *