Chameleon Ride

Ramones – Surfin Bird

Full fart igår från tidig morgon till sena natten – typ i alla fall! Tog tåget till Göteborg som planerat kl. 06:40 och kom hem till mitt älskade Uddevalla igen vid kl. 15:50. Där emellan hann jag med lite allt möjligt; stressa runt på centralen, missa bussen, hitta spåris, missa spåris, hitta ny spåris, ta spåris, anlända på Linnéplatsen, möta upp Nelly och Fredrika, planera projektarbete, berätta roligheter, prata roligheter, leta böcker på Handels och Samhäll, ta spåris med Fredrika till centralen, ringa Corne, ringa Corne igen, vela runt på centralen, strosa på Lagerhouse, möta upp Corne, fika med Corne och bli följd till centralen av Corne.


På tåget till Götet mådde jag så otroligt illa och på tåget hem likaså, fast det var värre på morgonen. Brukar typ aldrig må illa när jag åker tåg men detta var något i hästväg – usch! Kunde inte ens lyssna på musik så jag fick sitta och glo ut i tomma intet (på morgonen var det så mörkt så man såg inte ut genom fönstren heller) och försöka dricka lite vatten. På eftermiddagståget åt jag dock typ allt jag hade med mig för att kväva illamåendet haha (saffransbulle, tre morötter, en kinderchoklad + vatten).

Väl hemma hade jag sååå mycket att berätta
för Isac så han blev helt lam haha, och efter det blev det efterlängtad mellis och ett avsnitt Grey’s (för mig då, Isac drog till gymmet istället). Hann prata med mamma (och pappa) i telefon i typ fyrtio minuter efteråt också men sedan tog mina krafter slut totalt. Poff, borta! Helt kaputt. Ångest, stress, huvudvärk, värk i kroppen. Det blev två Alvedon och sedan sängen. Minns knappt hur resten av dagen fortsatte men vet att jag fick i mig lite kvällsmat någon gång på sena kvällen, och att jag lade mig i sängen med Isac och blev tröstad (vet att jag har sagt det förut men den mannen är verkligen ovärderlig). <3 Tydligen somnade vi båda två dock för när klockan var halv två vaknade jag abrupt av mig själv (halsbränna + sura uppstötningar) och då var ena lampan tänd och inga alarm ställda. Huvudvärken var kvar men tillslut somnade jag ändå..


Puuuhh så det var en lång dag igår må jag säga! Många intryck och många människor för en stressad själ. Idag har det blivit lite lugnare (men stressen sitter tyvärr kvar fortfarande) – hittills har jag gått upp tidigt (i onödan), ätit frukost, kollat Grey’s, ringt till Näl, pratat lite i telefon med Isac och vilat i sängen. Nu har jag ätit lite mellis och snart ska jag fixa mig för att gå ner till Vårdcentralen och lämna lite prover. Efter det ska jag pricka av några grejer på min “att göra”-lista (typ ringa mormor, ringa mamma, “transkibera” intervjuer, planera lite julklappar och presenter osv.) och när hjärtat kommer hem ska vi fixa med adventspyntet. <3

Är riktigt sugen på pannkakor men tror jag ska försöka övervinna det suget och stoppa i mig något vettigt istället..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *