I rensartagen!

Vaknade tidigt, kände mig stressad, skrev en lång lista och började helt plötsligt ta tag i listan innan jag hann bli klar med frukosten typ. Nu har jag prickat av en del saker och en del är kvar inför eftermiddagen/kvällen.

Ett av dagens projekt har varit att rensa och städa, vilket jag har fått gjort ganska ordentligt hittills. Typiskt nog så hade jag tusen gånger mer energi när jag väl tog tag i det än vad jag har nu men det ska inte stoppa mig från att fullfölja allt. Behöver dock en liten paus 😉 Först tog jag tag i vår “soplåda” under vasken och dammsög/torkade ur där (såå behövligt) och sen började jag riva ut typ exakt allt i varenda vrå i hela lägenheten haha. Nu väntar jag på att jag ska återfå lite mer energi och sen ska jag ta tag i allt igen. När Isac kommer hem lär han få en chock haha. Har dock gett han tre uppgifter som kommer göra lägenheten så mycket finare:

1. Ta tag i alla hans grejer som jag har lagt i en hög
2. Ta med sig skräpet när han drar till gymmet
3. Ta med sig sakerna till förrådet när han drar till gymmet

Efter de tre sysslorna ovan så kommer lägenheten bli bra mycket tjusigare vill jag lova!

Förhoppningsvis kan vi få upp lite adventspynt idag också, det hade varit mysigt. I annat fall så har jag/vi rensat och donat ordentligt så att vi kan fokusera på adventspyntet imorgon istället! Alltid något! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *