Tre timmar kvar..

Tre timmar kvar till hemtentan ska vara inskickad och jag behöver typ varje minut (och lite paus, som typ nu). Igår somnade jag runt halv tre och idag stod klockan på tjugo i sju – det vill säga en kort stund i sängen med varken mycket eller bra sömn.

Har jag sagt att stress är dåligt för mig och att jag är extremt känslig just nu? Just nu har jag till exempel:
– Halsbränna
– Uppbitna läppar, kinder och fingrar
– Huvudvärk pga. för lite sömn (och för stressig sömn)
– Spända muskler från topp till tå
– Ont i magen

Utöver ovanstående problem har jag även ont i ryggen och svanskotan efter allt sittande och all utebliven motion (motion och röresle som jag när jag stressar inte kan tillåta mig att genomföra pga. blir för inbiten och behöver ALL tid jag kan till att tänka på *vad det nu är – i detta fall hemtentan*).

Sa jag att jag längtar (och inte längtar) tills hemtentan är inskickad kl. 12!? Visserligen har jag typ tusen ärenden att springa i eftermiddag men när allt det är klart så ska jag bannemig VILA. OCH SOVA. OCH MYSA MED MIN ÄLSKLING.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *