Usel natt och snöig morgon

Vaknade precis upp till ett riktigt mysigt snölandskap (det ser dock lite blött ut ute så jag undrar hur länge snön får ligga kvar)! Åh det är verkligen sååå mysigt med snö och jag har faktiskt längtat som en tok. Visserligen kom jag nyss på att jag nog inte har ett par endaste bra skor som jag kan ha nu och det är ju lite typiskt. Har fram tills nu gått runt i mina sneakers och mina gympadojor – inte den hetaste hösttrenden men jag har liksom tappat det ändå haha. Meeen sååattere nu måste jag ju visst handla skor.. 😉


Jag har för övrigt haft typ jordens sämsta natt på väldigt länge. Min trötta och stressade kropp klarar verkligen inte av stress, press och prestationsångest så natten bestod av att vakna typ hundrafemtioelva gånger från en sömn som aldrig ens hann bli djup. Drömde små lama, stressiga drömmar hela natten om saker som jag har missat/glömt/tabbat mig med/fått underkänt på/inte klarat av osv. Alltså i hela vardagen då, inte bara i skolan.

Dessutom vaknade jag typ tre-fyra gånger av att jag blödde näsblod, men jag fattade inte det förrän typ fjärde gången. Och nu sitter jag här och ska äta min frulle med världens vidrigaste blodsmak i munnen och halsen. SÅ himla äckligt. Nu är jag alltså både trött, stressad och blodig i munnen. Och har en begynnande huvudvärk + nacke-, axel-, skuldror- och ryggvärk (eller snarare fortsatt värk från gårdagen – tog två alvedon innan läggdags men det hjälpte inte mycket tydligen). Tror inte att den här höstens upplägg egentligen var det smartaste för mig, men jag vill samtidigt inte ge upp (klassiskt – och dumt).. Längtar som tusan tills de här sista två uppgifterna är över..

Inte världens roligaste inlägg men alla dagar är inte så nice hörrni. Nu säger jag visserligen inte att min dag kommer bli dålig – bara att gårkvällen och natten har varit bedrövlig. Ska försöka hålla modet uppe för att tro på att denna dag åtminstone ska bli fin. Positivt tänkande gott folk!

Nu blir det lite frulle till ett avsnitt Grey’s och sedan ska jag dra igång igen med hemtentan antar jag. Även fast jag egentligen bara vill kasta ut datorn genom fönstret och radera kursen från jordens yta..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *