Två saker jag saknar..

Mycket upprabblande de senaste inläggen men har fått lite feeling för det. Nåväl. Har under en lång, lång, låååång tid tänkt mycket på två saker jag önskar fanns (som jag antar inte finns för jag har inte sett något i alla fall), vilka är:

1. En dubblettfunktion på Spotify. Musiktjänsten varnar för att man håller på att lägga in dubbletter i en spellista, men om det väl är gjort så finns det ingen funktion för att “hitta dubbletter” och radera dem, som det finns på t.ex. på iTunes. Det hade varit himla nice om det fanns på Spotify med. Tyvärr har jag en bautalista full med dubbletter och tyvärr måste jag gå igenom den manuellt. Det är ca. 4000 låtar i den. Tidskrävande. Usch.

2. En favoritlista/önskelista eller liknande på H&M. Typ alla andra onlinesidor på nätet har en varukorg och en favoritlista/önskelista och det är sååå mycket smidigare och lättare att sortera med sådana. Då kan man lätt lägga allt man vill ha i önskelistan och sedan filtrera från den vad man faktiskt har tänkt köpa nu. Sedan ligger ju dessutom grejerna i önskelistan kvar även efter man har köpt det man vill. På H&M måste man lägga allt i varukorgen med en gång och bestämma sig därifrån. Så om man tänker att man kan “spara” något plagg och ta det vid ett senare tillfälle så går inte det. När man väl har tagit bort det från varukorgen och beställt det man vill så får man i sådana fall leta på nytt. Mycket besvärande..

Om någon vet att någon av dessa, eller båda, funktioner finns – SNÄLLA berätta för mig!

2 thoughts on “Två saker jag saknar..”

  1. Hihi ja det har jag koll på! Det underlättar som du säger en del, men det är fortfarande så bökigt att behöva bläddra igenom tusentals låtar.. ;( Tack för tipset ändå! :*

  2. Det går att sortera efter låtnamn vilket gör att dubbletter hittas smidigt! Detta kanske du redan visste och inte hjälper dig något nämnvärt men kanske gör sorterandet liite mer effektivt iaf ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *