En sak i taget..

Hej hopp!

Satt nyss och funderade på hur jag ska lägga upp dagen och alla dess punkter men så kom jag på att Isac fick mig till att lova igår att jag bara ska göra två saker idag. Dessutom skickade han nyss ett påminnelse-sms om att jag verkligen borde tänka på att ta det lugnt idag.

Så dagens två punkter blir följande:
1. Leta upp papper till mitt försäkringsbolag + ringa dom
2. Räkna på övningar i kursen inför nästa veckas hemtenta

Mitt huvud har dock redan lekt lite idéspruta med mig så jag har under morgonen mätt och donat lite i badrummet inför nya inköp (som jag precis insåg är möjliga, trots allt – yaay!). Är även riktigt taggad på några andra inköp, meeen jag ska försöka att filtrera bort det suget för dagen och lägga det på nästkommande dag istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *