Inläggsrekord – i alla fall delvis

Åhå, vet ni vad jag precis insåg!? Jo att jag faktiskt har gått om en hel del år här på bloggen (med det menar jag att jag alltså redan har bloggat fler inlägg detta år än flera tidigare år). År som har “slagits ut” detta år är: 2008, 2012, 2014, 2015 och 2016 – ganska så många med andra ord.

Tidigare har även en kategori för år 2007 funnits här då det var jag då jag började blogga på denna blogg, men för några år sedan tog jag bort hela den kategorin för att den kändes alldeles för pinsam haha. Egentligen borde jag göra samma med vääääldigt många andra år/inlägg som har skrivits här, men jag har liksom inte haft ork. Jag tror att jag mest förnekar att jag har haft pinsamma perioder i mitt liv. Men en dag ska jag allt ta tag i det (kommer dock spara ner mitt livsverk på datorn innan det försvinner från cyberspace).

Ibland känner jag att det hade varit härligt att “starta om” alltihop och börja blogga på en helt ny blogg, eller alternativt bara ta bort alla gamla inlägg härifrån. Mina värderingar, funderingar och erfarenheter har ju ändrats och fyllts på en hel del under de senaste tio åren så i många avseenden känner jag inte igen mig själv. Å andra sidan så tycker jag samtidigt att det är både charmigt och mysigt att kunna blicka tillbaka lite också, hur pinsamt det än må vara.. 😉

Hmm… kanske skulle ta och sova lite på saken haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *