God förmiddag!

I skrivande stund sitter jag och sippar på mitt te medan Isac duschar, men snart ska även jag börja göra mig i ordning inför dagen. Vi har några småplaner för dagen (så som att byta däck, tända ljus föra våra nära och kära + handla lite viktigheter på Torp) men förutom dom så blir det bara lugnt.

Förresten så ska Isac antagligen, hör och häpna, inom en snar framtid skaffa sig en iPhone för första gången i sitt liv. Som båda våra familjer har väntat på det länge haha (han är den enda i sin familj och den enda i min familj som har något annat än iPhone). Tänk så många gruppchattar han kan vara med i nu, eller för att inte tala på alla FaceTime-samtal vi kan ha framöver. Haha 😉

Nåja. Nu får min lilla te- och bloggstund vara över. Ha en fin dag! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *