Uttråkad

Sitter och väntar på att Isac ska komma hem från sin praktik i Vänersborg – jag har verkligen huuuuur tråkigt som helst. Har ätit några gånger idag “bara för att ha något att göra” typ haha och det känns sådär.. När han kommer hem blir det i alla fall en liten promenad innan han sticker iväg igen för att träna – myyyys! Själv ska jag väl försöka gå igenom lite anteckningar från kursens lektioner så att jag har lite kött på benen inför helgens kalkylräkningar.

Idag drack jag förresten årets första julmust och åt årets första lussebulle (om jag i och för sig inte drack/åt något under januari då) och det var sååå gott! Känner mig dock gött onyttig så det dröjer nog ett litet tag tills nästa gång. Men nu har jag ju i alla fall småbörjat lite 😉 Har dock stora funderingar på att ändra om kosten ganska så rejält, om så för bara någon vecka eller två. Nåväl, vi får väl se.

Hade på tal om ingenting en väldigt trevlig gårdag förresten; först en långpromenad + fika med Hanna och sedan fika i lägenheten med Isac, mamma, pappa och morbror Jonas! Då jag dock är mitt i ett skov i min hälsa just nu (plus en del annat) så är jag egentligen inte kapabel till att göra “så mycket” på en dag, vilket jag fick betala för big time igår kväll samt under hela denna dagen. Får försöka planera bättre och tänka om inför framtidens aktiviteter. Men mysigt var det dock ändå 🙂 Fick också ett fint adventsljus och en tjusig blomma av våra fikagäster – väldigt uppskattat! <3

Nu ska jag fixa mig lite eftersom att hjärtat snart kommer! Längtar som en tok <3


Bilden är från typ förra helgen. Dagens bild hade sett vääääldigt annorlunda ut haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *