Låååång dag

Hej och hå – som jag brukar säga nuförtiden. Är helt slut efter en lång förmiddag på Näl och än är dagen inte slut. Var på ett planerat “spontanbesök” idag (fick ingen specifik tid och min läkare var på typ jour) så först fick jag sitta och vänta på honom i ca. en timma, och när det väl var min tur tog det kanske 15 minuter och sedan fick jag spontant gå på “nästa besök” – det vill säga ta mitt dropp som jag egentligen skulle göra imorgon, vilket tog ca. en och en halv timma. Blev väldigt nervös och stressad då pappa skulle vara med mig imorgon under droppet, men som tur var så kunde han spontant sticka iväg från jobbet och vara med idag i alla fall. Så jag blev väldigt nöjd och glad tillslut ändå. Världens bästa pappa! <3

Efter läkarbesöket + droppet så tog pappsen och jag oss en fika nere i sjukhuskafeterian och sen hämtade jag ut en medicin på apoteket innan vi tog varsin bil hemåt mot Uddevalla. Så typiskt att det blev att vi hade två bilar, men det hade vi ju ingen aning om imorse.

Nu håller jag på att laga lite mat och vid halv fyra ska jag träffa kusin Bea på Lejas för en fika innan vårt planerade biobesök klockan halv sex. Vi ska kolla på Geostorm. Är taggad och nervös haha, för jag som är så stressad och lider av katastroftankar kanske egentligen inte borde se en katastroffilm, men å andra sidan brukar jag ändå tycka att dom är “lite skoj” att titta på med. Hmm, vi får väl se hur jag kommer sova inatt.. Dessutom trodde ju inte jag att jag skulle ta droppet idag så det var därför vi bokade ikväll. Lär nog vara helt slut ikväll, för det är jag redan.

Det ska i alla fall bli himla kul att umgås med Bea för det var riktigt längesedan sist. Tror inte vi har haft någon direkt kvalitetstid på… ja.. någonsin kanske? Haha. Så det ska bli mysigt. <3

På tal om helt annat så måste jag skriva att jag är supernöjd med min insats på kursen hittills. Prestationsångesten säger dock annat, men jag vill ändå försöka glädjas åt att jag hittills har klarat av två av två delmoment i kursen och dessutom fått maxpoäng på båda (med ett plus i kanten dessutom). 🙂 Det är så himla dumt att jag ändå inte riktigt kan känna mig helt duktig, hjärnan är så ologisk ibland.. Nu är det i alla fall “bara” två delmoment kvar – vilka jag stressar enoooormt över – men jag hoppas att de ska gå vägen de med. Om kroppen kan tänkas samarbeta lite med mig så vore det underlättande..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *