Stånk och stön

Okej, jag kan säga en sak: att ha kontakt med CSN och FSK och försöka få dom att förstå både mig och varandra, det är fasiken en hel vetenskap. Jag kan snart börja jobba för båda myndigheterna för det känns som att jag kan varenda regel nu. OH MY GOD.

Den ena förstår sig inte på den andra, och vice versa, och när de väl gör det så kommer alltid jag och komplicerar det med ytterligare en detalj som gör att allt blir superrörigt. Snacka om tröttsamt att nästan alltid vara den där personen som hamnar mellan stolarna. Den där personen som har en situation “de aldrig har stött på tidigare”. Haha jag har seriöst hört den frasen av både CSN och FSK ett flertal gånger. Hur är det ens möjligt att jag skulle vara den enda?? Fattar nada.

Nyss har jag i alla fall pratat med både CSN och FSK och båda har gett mig positiva besked och sagt att det “bör” vara i sin ordning. Jag får ändå panikaaas deluxe och känner att allt inte alls är i sin ordning. När man är en ångest- och kontrollperson som jag så vill man verkligen ha stenkoll på allt och känna att alla hinder är borttagna och säkerställda, vilket gör att det blir lite lagom kaos i hjärnan när de säger att “det nog är okej”. Vadå “nog”? Jeeeez.

Andas, andas. Som Isac precis skrev i ett sms angående detta: “Slå inte på fullt katastroftänk på detta nu”..

Ska förresten försöka bli bättre på att skriva FK istället för FSK när jag skriver om Försäkringskassan. Känns som att det är en rättare förkortning egentligen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *