Guten morgen!

Kors i taket! Inte ofta jag laddar upp en examinationsuppgift på skoldatabasen en timma och en kvart INNAN den ska lämnas in. Nu håller jag tummarna för att denna också ska bli godkänd så att det “bara” är två delmoment kvar i kursen (tre med det tillhörande litteraturseminariet vi har på torsdag).

Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. La mig igår med huvudvärk och jag vaknade upp idag med samma värk – riktigt trist – så har en aning om att den kommer fortsätta hela dagen. Speciellt nu när jag har lämnat in en uppgift för då får jag nästan alltid spänningshuvudvärk just för att jag är klar med något obligatoriskt som jag har stressat över.

Jo juste ja. Försäkringskassan ringde mig både igår och imorse men jag missade båda samtalen så jag ska ringa upp dom strax. Först ska jag säga hejdå till mitt hjärta dock, för om typ en kvart drar han till Göteborg och sedan åker han vidare därifrån och till Stockholm – det är nämligen dags för ytterligare en sådan där fysioterapeutsammankomst. Denna gång ska han dock vara borta ända till fredag kväll! Buhuu 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *