Storstädning + världens bästa vecka!

Ångesten från helvetet är här och den verkar vilja stanna ett tag. Säkert hela dagen. Hoppas att den inte blir kvar längre än så i alla fall.. Ska försöka göra lite andningsövningar efter skrivandet för att se om jag kan slappna av lite..

Annars har jag haft en fin helg! Igår fick Isac och jag storstädat som tusan i hela lägenheten – sååå välbehövligt och underbaaart! Min älskling var verkligen en riktig kämpe som bokstavligt talat spenderade typ 4-5h i badrummet för att grundligt städa där (dvs. putsa kaklet på väggarna + golvet, damma taket, städa hela toaletten, fogarna, duschdörrarna, precis aaalla hyllor, rören osv.). Själv tog jag tag i resten av lägenheten, vilket till en början innebar att damma i alla rum och att rensa och lägga i ordning alla prylar som låg åt alla håll och kanter. Isac dammsög sedan hela lägenheten medan jag renbäddade och till sist avslutade jag med skurning och han med att göra rent i handfatet i köket.

Jag säger bara OH MY GOD vilket teamwork! 😉 Och fasiken så bra det blev. Är mest nöjd med Isacs arbete i badrummet faktiskt för det där med att putsa kakel + tak osv. händer tyvärr inte så ofta. Men nu är det så skinande rent så att allt speglas i kaklet faktiskt haha.

Veckan i övrigt har också varit riktigt fin
med fantastiska händelser och många positiva besked, men tänker inte berätta om allt här idag. Kan dock säga att jag är heeelnöjd med att jag i fredags startade dagen med att få besked av CSN att jag är GODKÄND att få studiemedel för ett helt år framåt! Är så glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Kort och gott så har jag haft det kämpigt med CSN under åren och samma visa blev det nu när jag skulle börja höstterminen – jag saknade 2hp för att få godkänt fortsatt studiemedel. Skrev då ett personligt brev till dom angående särskilda skäl och bifogade intyg från både skola och läkare, och nu efter typ fem veckor har de beslutat att de bortser från de 2 poängen och att jag är godkänd i alla fall! DRÖM!

Och ni vet den där inlämningen som jag skrev två hela inlägg om där jag skrev att jag skämdes så över mitt arbete osv., jo den inlämningen fick jag MAXPOÄNG på!!!! Alltså vad händer?? Jag är så ovan att det ska gå bra i mitt liv så jag fattar inte vad ingenting just nu.

Nåja. Nu ska jag ta en muffins och sen blir det avslappningsövningar innan jag har tänkt att baka lite och sedan plugga resten av dagen. Pusspuss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *