Härligt väder och fullbokade dagar!

Arton. <3

Käkar frulle till radion och ska försöka göra min lilla “läxa” till dagens möte under tiden. Borde ha gjort den tidigare, men i vanlig ordning så glömmer jag det mest (och prokrastinerar det lilla jag minns). Det är dock uuunderbart väder ute och det gör mig sååå glad! Wiie!

Efter mötet ska jag pallra mig upp till kontoret för att äta lunch där, och efter det så ska jag och päronen åka lite snabbt till Torp för att utföra lite ärenden. Ska även passa på att handla lite ingredienser till kvällens pizzabakande hemma hos Patrik, Frida, Tilde och Otto! Ikväll ska vi nämligen fira Stefan (pappa Isacson) som fyllde år i tisdags med lite pizzabakande ihop med nästan hela familjen. Myyyys!

Imorgon väntar andra spännande aktiviteter och på söndag blir det födelsedagskalas för Stoffe som fyller 22 (!) år på måndag! Full rulle hela tiden kan jag säga haha!

Ha en fin fredag och helg kära vänner! Pusshej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *