Som ett stort skämt

Uppe med tuppen för att försöka skriva klart min inlämningsuppgift i Personalekonomi. Skäms som en liten tomte över mitt arbete måste jag säga, men det är väl bara att bita i det sura äpplet och skicka in det futtiga jag har knåpat ihop. Med futtiga menar jag nog egentligen magra. Har skrivit ca. två sidor och ska försöka mig på den sista sidan nu, men det känns som att det mest är två-tre sidor av skit. Pinsamt! Får väl skylla på att jag inte är fullt fungerande just nu och att jag har tusen andra saker i huvudet..

Det värsta med denna inlämningen för mig är inte det faktum att det kanske inte blir så bra i lärarnas ögon, utan snarare att den ska synliggöras för alla i klassen och att alla sen ska välja fyra inlämningar var att läsa och kommentera. USCH för sådana arbeten! Jag mailade till och med den ena läraren och frågade om rapporterna kommer vara anonyma eller inte, varpå hon svarade att “ditt namn kommer synas, men gör ditt företag anonymt så behöver du inte oroa dig”. “Haha hmm..” tänkte jag – det handlar inte om företagets anonymitet utan det handlar om min..

Nåväl. Nu ska jag kasta i mig min frukost och sen har jag ca. 4,5h på mig att “lösa” dagens stora problem. Sen ska jag fasiken vila! Och sen blir det väl att läsa lite till, inför nästa uppgift..

Hej hopp! Ha en fin fredag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *