Klaaaart!

Haha DEN ångesten att skicka in arbetet nyss, oj oj säger jag bara! Fick knåpat ihop lite mer än två och en halv sidor i alla fall så hoppas det duger. Innehållet vettetusan dock. Tror jag har kört på en lite annorlunda stil.. vi får väl se om det håller eller ej. Spännande. Känner mig stolt över att jag fick ihop något i alla fall, och att jag ändå har gjort uppgiften. När jag insåg att folk kommer läsa min text var jag såååå nära på (fram tills typ nyss) att bara ge upp och ta den uppgiften om ett år eller så. Fattar inte varför jag är så otroligt nojig. Typ som social fobi på nätet. Ingen kommer se mig och jag kommer inte behöva redovisa, men ändå känns det likadant typ. Knaaaas.

Nu ska jag vila en sekund innan jag tar tag i dagens andra måste – ett vädjande brev till CSN.. Jag fattar inte hur jag alltid lyckas få det så krångligt med dom. Tur att Isac i alla fall slipper allt sådant så att vi åtminstone har någonting att leva på haha. Nåja, håll era tummar och tår för mig – snälla!?

Turligt nog så ringde i alla fall Isac förut och sa att han tog ett tidigare tåg hemåt, så han är hemma om typ 40 minuter! Lyxigt! Dock så ska han iväg till Stockholm hela helgen på något påfund (han har blivit typ representant för GU bland Sveriges alla fysioterapeuter och ska i helgen på något event med dom), så jag blir gräsänka ännu en helg haha (tredje helgen på raken, eller hur blir det?). Ikväll vankas det dock myskväll med Elin och sen får vi se vad resten av helgen bjuder på! Mys! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *