Wishful thinking

Alphaville – Forever Young

Är stressad som en gnu men hoppas att dagen blir vettig ändå. Behöver verkligen läsa i min Personalekonomi-bok inför en inlämningsuppgift på fredag. Livet har kommit emellan och jag har knappt haft tid och ork, tyvärr.

Igår var jag på VC då jag hade möte och dessutom behövde lämna diverse prover inför ett besök på Näl. Denna gången fick jag lämna ett blodprov för något jag inte är van vid, vilket känns sådär, men jag håller tummarna för att det inte ska vara några dåliga värden (tyvärr så var de rätt låga sist dock..). Nåja, jag får vänta och se.

Nu äter jag lite frukost och strax ska jag göra mig i ordning för att åka till skolan. Har ingen lektion idag (eller inte på hela veckan faktiskt på grund av den där inlämningsuppgiften) men måste dit för att prata med syon. Känns så typiskt att åka till skolan en dag då jag inte har fler ärenden där och en dag då jag dessutom hade behövt all tid till att vara hemma och jobba på inlämningen, men jag får göra det bästa av situationen bara. Måste verkligen till syon innan jag får stressens farfar över att jag inte vet vad jag ska göra osv.

Såg att det ska bli lite sol idag också. Hoppas det kan bli en liten promenix sen när hjärtat kommer hem från Göteborg! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *