Something so strong

Leanne & Naara – Somewhere over the rainbow

Måndag idag och dagens “att göra”-lista är låååång. Visserligen är det bara typ tre viktiga punkter, men ändå. Är stressad som en galning över allt som måste och borde göras inom den närmsta tiden. Det närmsta halvåret typ. Usch och fy. Kanske har jag tagit mig lite vatten över huvudet..?

Igår var det ett halvår sedan min älskade morfar lämnade jordelivet och mer än så orkar jag inte skriva. Isac och jag skulle ha varit på graven igår och lämnat blommor men dagen gick för fort och när vi väl handlade blommorna vid åtta på kvällen och sedan åkte upp till kyrkogården så insåg vi att det var för mörkt. Vi hann inte ens svänga in på parkeringen innan vi möttes av en bäcksvart skog och kyrkogård. Inte ett ljus någonstans. Det kröp i våra ryggrader så vi åkte hemåt med blommorna och ska istället dit idag. <3

Nu ska jag ta tag i dagens måsten innan jag sjunker för djupt in i mina tankar igen.. Puss och kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *