Into the fire

Marilyn Manson – The beautiful people

Mysig helg med massa gos!
I fredags myste ju Isac och jag hemma sådär oplanerat (som jag skrev i förra inlägget) och efteråt åkte jag hem till Skäret för att slappa med familjen. Det blev massa prat, skratt och mys, tänd brasa och pizza – helt perfekt!

I lördags vaknade jag upp hos päronen och var där fram tills halv två. Det var en lugn morgon/förmiddag med frukost, presentöppning, foto-jakt och fika, plus att jag dessutom hann med att färga mammas hår. Hej och hå! Väl hemma i lägenheten igen så var Isac redan hemma, vilket var väldigt trevligt! 🙂 Vi tog det lite lugnt, gjorde oss i ordning, lagade + käkade mat och styrde upp en liten överraskning. Vid halv sex så gick vi över till Patrik, Frida, Tilde och Otto och där stannade vi hela kvällen och natten lång haha – vi kom faktiskt inte hem förrän halv två. Det vakna tillståndet tog dock inte slut där för Isac och jag var så hungriga så vi tog oss en nattamacka till House (vi lyckades dock somna i soffan båda två efter att vi tryckt i oss våra mackor). Hursomhelst så var det supermysigt hemma hos alla våra kära familjemedlemmar och dagen kunde inte bli mer lyckad! <3

Och ja.. idag har vi inte gjort många knop alls. Mest bara degat – alltså verkligen degat. Vi snackar maraton av House från elva på morgonen till åtta på kvällen, med några få pauser för käk eller eventuella bensträckare haha. Pinsamt, mysigt, välbehövligt och helt rätt för dagen. Så är det.

Vid åtta fick jag dock lite fart så sedan dess har jag städat och rensat i lägenheten. Har sorterat och rensat massa kläder + städat i vårt ena högskåp i köket + rensat i min “pappershörna” + skrivit en “att göra”-lista + fått Isac till att rensa i hans pappershögar på skrivbordet. Alltså aaaah så gött! Jag har verkligen väntat på att få den energin vääääldigt länge nu. Hoppas att den håller i sig imorgon för då hade jag tänkt att storstäda. Det behövs verkligen så det hade varit skönt att få gjort..

Nej nu ska jag kila. Måste äta kvällsmat innan all min energi är totalt väck. Pusshej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *