Årets hundrade inlägg!

Crowded House – Don’t Dream It’s Over

Tiden går i en jäkla fart ändå, trots att jag tycker att det ibland kan gå så långsamt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Mycket intressant faktiskt.

Lektionen i fredags var i alla fall hur nice som helst! Det verkar verkligen vara en sjukt rolig kurs. Alltså igår när jag kom hem från dagens lektion så satt jag säkert i typ en timma och babblade med Isac om saker som hade sagts och mina reflektioner kring det. Han somnade nästan men han tyckte det var kul att “du hittat ett ämne som du brinner för”. Inte för att jag vet om jag brinner för det, men de här två lektionerna har i alla fall tagit mig med storm.. 😉

Precis innan förra fredagens lektion så träffade jag på två av mina klassisar som tydligen också skulle läsa kursen, och sen på lektionen insåg jag att det var en hel del fler från klassen (vilket inte gjorde mig sååå ensam). Dock så har ju vi en väldigt stor klass så man känner ju långt ifrån alla, men det var kul med ansikten jag kände igen. Å andra sidan har jag absolut inget emot att träffa nytt folk heller så ja.

Hur som haver så skulle vi hitta grupper om fyra personer förra fredagen och skönt nog så var det gjort på typ en minut haha. Jag och en snubbe som satt bredvid mig började snacka lite och sen kom en tjej och sen en till – och vips så var vi fyra! Toppen!

Nåväl. Idag skulle jag egentligen vara på Vårdcentralen kl. 9 och sen hemma själv men allt blev lite kaos imorse så dagen blev inte som planerad. Jag vaknade vid kvart i åtta av mig själv och insåg då att Isac hade försovit sig. Han i sin tur fick panik, men efter typ tio minuter kom han fram till att det inte var någon idé att ta tåget till skolan (då lektionen skulle vara typ slut när han väl kom fram). Så han lade sig i sängen igen och en stund senare gick vi upp för att käka frulle.

Och på den vägen var det. Hela dagen idag har vi degat och myst i soffan till typ tusen avsnitt av House (vår “nya” serie som vi plöjer nu). Nyss åkte Isac till gymmet och sen när han kommer hem så tar jag bilen till Skäret. Gobben själv ska nämligen ut på galej i Göteborg ikväll så jag blir gräsänka ännu en helg (eller i alla fall ikväll haha).

Bla, bla, bla.. jag måste skriva av mig oftare känner jag. Har inte haft så mycket lust till det under det senaste halvåret men det kanske vänder snart. Hoppas det ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *