Projekt: rensa/organisera!

Att rensa och organisera i sin externa hårddisk kan (läs: är) en mardröm.. Alltså jisses vad grejer jag har sparat – bilder, paintmålningar, screenshots från msn, bdb, lunar m.m., msnkonversationer, skoldokument, övriga dokument (sagor, listor, dikter, texter, dagböcker), random bilder från google.. Ja you name it. Och allt ligger i typ tusen olika mappar. Alltså seriöst, detta kommer ta typ femhundra år!

Som tur är så har jag lagt alla kamerabilder och mobilbilder i organiserade mappar så där behöver jag mest bara allmänt rensa. Resten är å andra sidan lite huller om buller. Eller allt ligger i mappar som säger vad allt är osv., men det finns typ “säkerhetskopior” och trippelmappar av allt (där det inte bara är att radera de övriga mapparna för det är alltid något som skiljer dem åt ändå..).

Nåväl, jag har lovat mig själv att ta tag i detta nu i alla fall. Dels för “normala” anledningar och dels för “onormala” anledningar – där “normala” anledningar står för den biten där jag vill ha ordning och reda, och där den “onormala” anledningen mer innebär att jag är typ rädd för att dö och lämna kaos och pinsamheter efter mig (helt seriöst alltså).

Jahapp! Nu ska jag äta lite och sen kommer hjärtat äntligen hem från jobbet! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *