Röd vardagsrumsmatta

Hade det inte varit för att jag älskar rosa så mycket så hade vi definitivt haft en härlig röd orientalisk vardagsrumsmatta. Äääälskar orientaliska mattor!


Men nu har vi ju bestämt oss för att det ska bli något blånyanserat till vår vit/rosa inredning. Eller nu och nu, vi bestämde oss ju för det redan i höstas (och inlägget jag skrev om det finns här). Vårt matt-planerande försvann dock mitt i all tentahets och annan stress som var över oss då, och inte långt senare drabbades vi av jordens största sorg, så sedan dess har det verkligen inte varit prio med inredning..

Hur som helst så har vi faktiskt hittat en matta som vi båda tycker är sååå snygg, men tyvärr är den inte så tjock så vi kommer nog få lägga ner den drömmen.

Antagligen blir det väl Ikea-mattan som vi har kikat på i typ ett år, åtminstone tillsvidare (vill helst fasa ut Ikea ur vårt hem). Det är i och för sig en väldigt fin matta, men det känns som att typ halva världen har den (såklart – eftersom det är Ikea haha).

Nu blir det frukost och sedan ska jag ringa samtal till FSK och vårdcentralen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *