Solen och jag, en sommmardag

Idag (21/6) tog Elin och jag oss en tur till Jordfall för att picknicka lite och njuta av det underbara vädret. Otippat nog så blev det ett bad för oss båda, vilket jag inte var särskilt förberedd på så det fick bli att bada i trosor och BH och sedan gå BH-lös under linnet resten av dagen haha. Men det funkade ju faktiskt prima ändå 😉

Hur som haver så spenderade vi några timmar på Jordfall och sedan åkte vi vidare för att se oss omkring efter fler fina badplatser runtom Bokenäs. Det blev en tur till Hällebäck, Skredsvik och Viken – sååå fint alltihop! Avslutningsvis åkte vi upp till Furuhall då Elin ville se de nya husen/tomterna där och sen brummade vi vidare hemåt. Furuhall börjar verkligen ta sig nu – första gången jag var där (med Isac) fanns det bara typ två hus men nu har de smällt upp en herrans massa fler. Synd bara att de ligger så fruktansvärt tätt intill varandra.. 🙁 Efter att ha åkt igenom Bokenäs och sett alla underbara idylliska landskap och otroligt mysiga hus så kändes det så.. trångt och opersonligt där. För att inte tala på stan. Men jag trivs ändå rätt okej i vår lägenhet då den i alla fall inte har någon insyn – det är toppen! Hade dock önskat (ibland – jag gillar ju att lära mig) att plugget kunde gå fort som attan så att vi kan börja jobba, så att vi i sin tur slipper bo här hela våra liv. Jag vill ha huuuuuus – ljus, frihet, gräsmatta, natur och privatliv – nuuuuu.

Tillsvidare får jag väl nöja mig med lägenheten och försöka piffa upp den istället. På tapeten just nu står ny säng, ny soffa, ny vardagsrumsmatta och eventuellt skåp under handfatet i badrummet. Vi får väl se hur det blir med det. Den som känner mig vet att jag har drömt och tjatat om ny soffa, säng och vardagsrumsmatta sen typ.. forever haha. Så.. ja.

Idag kollade jag klart på the O.C. så nu är det dags att bita tag i en ny serie. Funderar på att kolla igenom My name is Earl då jag behöver skoja till livet lite. Visserligen har jag sett en hel del avsnitt av den serien då Daniel sträckkollade på den under något sommarlov i högstadiet (och jag var ju med han rätt ofta hehe), men det var ju å andra sidan typ flera år sedan så det passar sig nog ganska fint med att se om den nu i alla fall.

Nåväl, nu ska jag “fönstershoppa” lite på nätet och sen ska jag försöka sova.. Hoppas denna natt bjuder på mer sömn än den förra. Sussa sött!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *