Pling, pling..

Att ringa myndigheter hit och dit är minst sagt uttröttande! Har under veckans gång varit i kontakt med Folktandvården, Trygg Hansa, Dagson, Trygg Hansa, Dagson, Försäkringskassan, Trygg Hansa, CSN, Försäkringskassan och Försäkringskassan. Imorgon väntar ett samtal till Trygg Hansa igen och nästa vecka både brev- och telefonkontakt med Försäkringskassan. Wiie!

Nåväl, det är ju i alla fall för en god sak. Eller för ett nödvändigt ont? Jag vet inte hur man ska se det, haha.

Nu ska jag laga lite mat och sedan ska jag ta tag i den här terminens sista uppgift, som jag nu har fått klartecken att få skicka in, och sen är jag friiiii från skolan (förutom plugg inför resttenta i augusti, men det är ju ett tag kvar)! Åhhh drömmigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *