Feeling good is the new looking good

The less you know the happier you will be.
The less you know the better you sleep.

Det har varit mycket negativitet här
på bloggen det senaste, men det med all rätt faktiskt. Idag tog jag dock ett stort steg för att försöka må bättre – och vet ni vad? Det gjorde jag. Nästan med en gång. Eller efter två timmar i alla fall. Jag kände mig så sjuk och dålig så jag helt plötsligt “inte ville” vara det längre. Det är så typiskt på något vis att man mår så kasst och bara längtar efter en viss sak, och sedan när man får det/den så vill man inte ha det så längre. Väldigt typiskt mig i alla fall. Så just nu har jag hamnat i en pepp deluxe typ. Undrar hur länge det håller sig..? En timma? En dag? Tre veckor? Ett år?

Sedan detta årets början har jag i alla fall lärt mig så jäkla mycket. Jag har fått erfara så många saker, bra som dåliga (och fruktansvärda), och det har ändrat mig så himla mycket. Jag ser på allt med ett helt annat perspektiv – nya synsätt, nya glasögon. Typ så.

Nytt liv? Jag har insett så många saker nu under månaderna som har gått – vad jag vill göra, vad jag inte vill göra, vad jag mår bra av och vad jag inte mår bra av. Nästa steg är att utvärdera det lite mer och sedan faktiskt agera. I min takt. Mitt liv är mitt liv och jag får utgå från mina förutsättningar. Det viktigaste är att det i alla fall rullar framåt (självklart får det stå still ibland, men inte så att det blir.. inte så att liksom maskineriet rasar ihop pga. passivitet).

Nåja.. Det första jag ska göra nu är att beta av lite måsten – ett nödvändigt ont. Jag har insett att jag har lite att ta i nu de närmsta månaderna för att “komma på plats” liksom. Det finns vissa saker som stör lite väl mycket och jag tror att jag kommer må tusen gånger bättre om jag vet att jag inte behöver oroa mig för dem, såklart.

Så fokus från och med nu (eller från och med fredag hehe) är att må bra. Vad tycks? Är det ett bra mål? I think so.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *