Helt slut

Dire Straits – Walk of Life

Kroppen och psyket är helt slut
för den här damen kan jag säga. Idag somnade jag också på dagen (eller åtminstone på den tidiga kvällskvisten), vilket inte riktigt är så som jag brukar fungera. Men det gör jag nu. Jag är verkligen slut – heeeelt slut. Finns inte ord. Jag tror inte att det finns någon som längtar så brutalt jäkla mycket efter “sommarlov” som jag gör nu. Ska bara försöka hålla ut i tre långa veckor till och sedan behöver jag inte gå på en enda lektion igen på typ tre månader. Dröm.

På tal om skolan så vet jag faktiskt inte ens hur min framtid ser ut. Jag är utmattad och skoltrött så det skriker om det så jag funderar faktiskt på alternativa vägar att gå frampå hösten. Spännande va? Skriver kanske ett inlägg framöver om det, men bäst av allt tycker jag det är att inte berätta så mycket om framtida planer. Det är något med det som ger mig mycket ångest – att berätta alltså.

Mitt Coca Cola Zero-beroende måste för övrigt så sig ett slut för såhär kan det inte fortsätta – cirka 1 liter om dagen är inte okej. INTE OKEJ. Det är fasiken inte bra för fem öre (mer än för mitt psyke just nu). Men som en god vän sa; “For what its worth, försök att inte vara så hård mot dig själv. Du behöver inte vara stark jämt. Det är helt okej att ta aningen för mycket medicin och dricka för mycket läsk ett tag, om det är det som behövs för att du inte ska gå under” (med medicin menas mitt Treo-intag som jag tyvärr också lever på lite för ofta just nu – men vad ska man göra när huvudet håller på att sprängas..?).

Tänk vad jag är lyckligt lottad som har en så fin vän som finns där för mig. Och så många andra fina vänner som också finns där, dessutom. Och min underbara, älskade familj. Puss på er <3

Nåväl, nu ska jag läsa lite i kurslitteraturen för att kunna knåpa ihop en bra text till b-uppsatsen i kursen “Organisation och ledarskap”, prata i telefon med mammi och sen ska jag bannemig försöka sova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *